tirsdag 26. april 2011

dundelina.....every dress tells a story


NORSKE Dundelina! Dei Nydligste plagg for jentene fra 3-10 år... 
Ditte merket e heilt spesielt, og vi har blitt veldi glad i d..Nestn litt sånn personli for oss :) 
Mange av kundane våres la også ekstra godt merke til disse plagga med det samme vi fikk dei på Farmor Ingvarda for ei god stund siden. Monica som står bak ditte vakre merket, e veldig nøyen og opptatt av kvalitet. Det kan vi se på alle klærna! ingen tilfeldigheta, kjempefint sydd!! og broderia e sååå skikkelige! det e masse spennende detalja å oppdage, mange av kjolane har gode lomme å putte spennende skatter i. Og ikkje glemme alt det morsomme tilbehøret!
barna blir faktisk veldi krye sjøl., når dei ser at kjolen sin ligna på en hai sidelengs, eller har kråkelomme når du bretta den!! Og ekstra gøy e d når dei kan se figurane igjen i ei lita bok med en søt historie til :)
Vi heia på d Monica og gleda oss til å følge d videre!

                "Dundelina og epletreet" 

                            


                                                            


Hvis du vil vite mer om merkevaren Dundelina:
Designer Monica Sanchez fra Colombia står bak merkevaren Dundelina, og sammen med forfatter Roald Kaldestad har de utviklet dette spennende konseptet, med barneklær og barnebok.
Litteratur er utgangspunkt for kolleksjonen.


Hvert år kommer ny historie om den uredde "Pippi-jenta" Dundelina. 
Denne historien er den røde tråden i kolleksjonen. Karakterene fra boken blir representert i form av små sydde figurer som kan festes på klærne. 
Det grafiske designet fra boken blir brodert på klærne og skaper en scene for karakterene. Barna kan så gjenskape fortellingen med figurene på sine egne klær. Dundelina er hovedkarakteren for historiene. Hun drømmer ville fantasifulle drømmer. Hun er tøff, selvstendig og veldig kreativ. Hun er en heltinne som lærer barna å bruke fantasien sin til å overkomme enhver uvanlig situasjon. www.dundelina.com
www.dundelina.blogspot.com


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar