tirsdag 21. februar 2012

Fine klær til røff bruk!

  FINE KLÆR TIL ALL SLAGS BRUK:)

Tenkte det var litt kjekt å vise dåkke nåkken bilde fra Marie og Marius i full fart på Barnas Lekeland. Klærna vi har på Farmor Ingvarda skal tåle en støyt, og det hindra hvertfall ikkje ho Marie at ho hadde på se et megastort ballerinaskjørt;) 

Klærna hos oss kosta kanskje litt mer enn i dei vanlige kjedebutikkane, og det e selvfølgelig en grunn til d:) Tenk f.eks. på giftstoffa som e i mange klær.. Mange av klærna må man vaske 8-9ganga for å få fjerna dei.. 
OG det e jo trist å tenke på om det e blitt brukt barnearbeid for å få klærna så billig som mulig...(ikkje at e sir no at kjedebutikkane gjør d, her må e visst trå varsomt asså;)...)

Jaja, e skal ikkje frelse verdn i dag;) men vil bare si som ei venninne av me sa: Husk å ikkje spare på dissa fine klærna og bare bruke dei til beste, dei blir jo faktisk billigere og billigere for hver gang dei blir brukt;))
Bra salgsargument søte Janne;)

Og barna vokser jo så fort!! 
så skyndt dåkke og bruke dei! til all slags bruk:)
F  U  L  L    G A S S ;)
H Ø Y T  O G  L A V T ;)

B A L L E R I N A   I    F A R T A !

" M I N I    B A R R A N T E S" ?
Heia Aalesund;)

K L Æ R N A   stoppa ikkje leiken hvertfall;)
2 glade barn har d veldi kjekt:)

ÅÅÅ kom igjen lillebror, opp igjen!
Opp og hopp!

Her går d unna;) hiv o´hoi;)

2 kommentarer:

  1. Ja, dokke har masse fine klær!! :) Kjekt å se bilde av M og M! Håpe alt e bra med dem. :) Hilsen "eks-barnehagetanta" demmes :P

    SvarSlett
  2. Skjønne Marthe!!!! Kor kjekt å høre fra d da:)) måtte no inn og kikke på dine nydlie 3, tenk at d kom ei prinsesse! Hurra!! Har jo blitt så stor! Vi har ik glemt av d:) Marie og Marius har d fint på skole & ny barnehage, kjekt om vi plutsli sees! Masse klem fra oss <3

    SvarSlett